Avalon Spirit(voorheen Yog!)

Zorgeloos ontspannen

Over mij

 

Ik ben Debby Oudesluys, moeder van drie prachtige kinderen en bazin van twee lieve labradors.  Gemasseerd worden ervaar ik zelf als een fijne manier van ontspannen in mijn drukke gezinsleven. Het leven is tegenwoordig al druk en hectisch genoeg en kan veel spanning met zich meebrengen, die zich uiten in lichamelijk ongemak. Massage kan een goede bijdrage leveren in je algemene welzijn en laat ook je stressniveau dalen, waardoor je minder lichamelijke klachten ervaart.

Per april 2017 is de naam van mijn healingpraktijk De Engel verandert in Yog! Yog staat voor mij naar het op zoek gaan naar jezelf, naar je dromen en wensen in dit leven.

Ik heb mijn opleiding tot Allround Masseur conform NGS-protocollen gevolgd bij Mood Massages in Amersfoort. Daarnaast heb ik nog diverse andere opleidingen via Mood Massage gevolgd:
klassieke massage
ontspanningsmassage
hotstone massage
aroma therapie
bindweefsel massage
Indiase hoofdmassage
lage rugpijnmassage
stoelmassage

Ik heb mijn opleiding Soul Reading bij Paikea Dragon in Hilversum afgerond. 

Momenteel volg ik een jaarcursus Krachtdieren van Petra Stam in Bergen (2019).

Tevens ben ik praktiserend Engelenexpert. Ik geef Engelenreadingen met de kaarten van Doreen Virtue en Engelenhealingen. Een mooie en bovenal zachte manier om berichten of energie van de Engelen te ontvangen. Mijn opleiding tot praktiserend Engelenexpert heb ik gevolgd via Annelies Hoornik.