Avalon Spirit(voorheen Yog!)

Zorgeloos ontspannen


Gastenboek

Mirjam E
02-03-19 19:13:20
Van Debby heb ik een energetische boodschap mogen ontvangen.Wat een zorgvuldige uitwerking! Je voelt letterlijk dat hier veel tijd aan is besteed. Ik kan het iedereen aanraden. Ze heeft de boodschap ontvangen en met liefde en compassie uitgeschreven. Ga zo door Deb! Het is zeer waardevol wat jij mensen te bieden hebt.
Babette Rijvers
24-02-19 18:38:51
Een boodschap van "above"mogen ontvangen is al een mooie gift,die te krijgen van Debby is een gave,dank je wel lieve zuster.
Sandra Sneevliet
24-02-19 16:57:46
Prachtig bijzondere en unieke ervaringen waren de healing en de reading die ik van Debby heb gekregen. Haar boodschappen waren treffend en erg duidelijk. Ze heeft mij hiermee een heel stuk verder geholpen in een zeer moeilijke periode in mijn leven.
Ook haar massage werkt helend. Voor iedereen die het moeilijk vindt om te praten of gevoelens te uiten geeft haar massage je zonder een woord te hoeven zeggen je het gevoel dat je een stuk lichter bent geworden. Je voelt je bij Debby meteen op je gemak doordat zij rustig en vriendelijk is. Ze heeft een zeer ontspannen manier van werken. Een echte aanrader voor iedereen die wat verlichting nodig heeft.
John Nieuwendyk
17-02-19 10:31:52
Ik heb Debby leren kennen en ervaren als een masseuse die magische massage handen heeft. De ene moment wat zacht en het andere moment lekker stevig. Altijd met een diepe ontspanning en een fijne nawerking met het gevoel er is ook wat gebeurd.
Bij haar healingen en readingen was ik tekens verbaast hoeveel ze kon vertellen en aanraken op plekken die behoorlijk vast zaten. De beelden die ze schetste gaven verduidelijking in waar ik stond. Het gaf altijd het gevoel dat er weer een hoop ballast van me afgevallen was. Een aanrader voor iedereen die verdere stappen wil zetten.
Jetske de Wit
15-02-19 14:32:05
Debby is een kanjer als masseuse en als mens, kan haar zeer aan bevelen. Ze heeft mij van mijn "knopen" af geholpen.
Tonen: 5  10