Avalon Spirit(voorheen Yog!)

Zorgeloos ontspannen

Bij de energetische massage wordt er gewerkt aan spirituele, kosmische en aardse blokkades. Samen met onder andere jouw voorouderlijn, de Lichtmeesters, de natuurwezens en de Engelen gaan we aan de slag om stroming in de blokkades te krijgen en op te lossen waar mag. Ik maak ondermeer gebruik van Kristallen, Engelenkaarten, veertjes en bloemen. Ik laat mijn handen het werk doen, soms in stilte, soms met gezang, soms met de ocean drum.

In principe is de massage zacht (door middel van effleurages), maar soms zit de blokkade op een dieper vlak, zodat cupping of een elleboog nodig is.

Ik neem graag de tijd tijdens mijn massages/behandelingen. Houd er rekening mee dat we al gauw zo'n 1,5 uur bezig zijn. Probeer na de afspraak de dag vrij te houden, zodat je in alle rust kunt verwerken wat er los heeft mogen komen.

Let wel: ik ben geen arts. Voor (levensbedreigende) ziektes verwijs ik je door naar je huisarts. Dit geldt ook voor drugsverslaving of alcoholverslaving. Mocht je zware medicatie gebruiken, dan eerst toestemming van je huisarts.